Top پمپ وکیوم Secrets

این مدل وکیوم پمپ نسبت به پمپ های وکیوم انتقالی خلاء بسیار بالاتری ایجاد می کنند.

در مقایسه با پمپ های پره ای دوار ، محفظه پمپاژ پمپ های دیافراگمی کاملاً عاری از روغن است و بر اساس طراحی ایی که دارند نیاز به مهر و موم شفت غوطه ور در روغن نیست.

در این مطلب به معرفی و بررسی انواع پمپ‌های وکیوم پرداختیم. نکته مهم برای انتخاب این دسته از پمپ‌ها، آشنایی و شناخت کاربرد هرکدام است.

پمپ‌های پیستونی دا، که به پمپ‌های دیافراگمی نیز معروف هستند، بدون روغن کار می‌کنند و برای کاربردهایی که خلوص بالا را می‌طلبند، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در دنیای طبیعی، خلاءهای محض و ناب، بسیار نادر هستند؛ اما نبوغ انسانی به ما اجازه می‌دهد تا خلاء مصنوعی ایجاد کنیم؛ شاهکاری که از طریق پمپ وکیوم امکان پذیر شده است.

استفاده از نیروی با دانش فنی و تجربی بالا جهت اجرای برنامه های تعمیر و نگهداری بسیار موثر می باشد. که این گروه صنعتی همه این موارد را در کنار کیفیت و اعتماد به شما ارائه می دهد.

چرخشی بلوئر، چرخشی پیستون، چرخشی ون و از جمله متداول ترین پمپ های خلأ here بالا می توان به پمپ های سرمایشی، پمپ های یونی، توربومولکولار و پمپ های پخشی اشاره نمود.

دقت کنید که پمپ وکیوم استاندارد‌های لازم را داشته باشد تا باکیفیت بالا و برای طولانی‌مدت برایتان کاربرد داشته باشد.

اگر به طور خلاصه بخواهیم به شما بگوییم که در چه جاهایی می توان از پمپ وکیوم استفاده کرد می توان گفت در همه جاها می توان از این پمپ ها استفاده کرد.

اولین تقسیم بندی بر اساس فشار است . وقتی بخواهیم بر اساس فشار آنها را تقسیم بندی کنیم به دو نوع تقسیم می شوند .

مزایای فروانی که پمپ وکیوم یا پمپ خلاء ارائه می‌دهد، وجود آن را در صنایع و کاربردهای مختلف ضروری می‌کند.

کیفیت و برند: به کیفیت و عملکرد پمپ توجه کنید. انتخاب برندهای معتبر و با سابقه‌ای که در صنعت شناخته شده‌اند می‌تواند اطمینان بیشتری به شما بدهد.

پمپ وکیوم از لحاظ نحوه خنک کاری به سه دسته کلی تقسیم می شوند:

به صورتی که فشار در محفظه کاهش می یابد، حذف مولکول های اضافی به صورت رو به جلو، سخت تر خواهد شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *